Nikad nije kasno da dodate jednu kremu za negu okoline očiju

Nikad nije kasno da dodate jednu kremu za negu okoline očiju. Važno je da Vas stručno lice posavetuje šta bi Vašoj okolini očiju bilo neophodno.


Briga o koži gubitak elasticnosti i čvrstoće

Proizvodnja Kolagena i Elastina se smanjuje kako starimo i gubi se tonus kože. Nedostatak kolagena i Elastina znači da koža gubi čvrstoću i počinje da se opušta i labavo visi.


Naša koža je nas najveći organ i odraz našeg zdravlja i sreće

Naša koža je naš najveći organ i odraz našeg zdravlja i sreće. Sat ne možemo vraćati unazad, moramo se suočiti da koža prilikom starenja ima drugačije potrebe. Gubljenje elastičnosti kože je prirodan deo starenja.


IZLAGANJE SUNCU I STARENJE KOŽE

Koža je odličan zapisničar. Svaki trenutak izloženosti dnevnom svetlu akumulira se u koži i kasnije je poznata kao oštećenja od sunca. Kao uzrok je prerani znaci starenja kože, sunce pokazuje oštećenja na koži u vidu bora i hiperpigmentacija, može potisnuti imuni sistem i potencirati rak kože.


PILING KOŽE- TIPOVI KOŽE

Svi preparati za piling imaju za cilj da podstaknu uklanjanje mrtvi ćelija kože koje se akumuliraju na površini kože. To pomaže da koža izgleda mlađe, svetlije i glađe. On takođe sprečava pojavu fleka, jer sprečava da se pore zapuše izumrlom kožom i nečistoćama.


NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više