Biome Care Koncentrat za lice protiv zagađenja

Jedinstvena formula koja štiti, uravnotežuje i jača kožu.
Snažna barijera protiv zagađenja koja brani kožu od zagađivača.

Pre i probiotska sredstva koja poboljšavaju uravnoteženu mikrobiotiku kože i ojačavaju sistem.


Biome Care bogata krema odbrana protiv zagađenja

Krema za lice koja štiti kožu od urbanih zagađenja i spoljašnjih agresija, pomaže rebalansiranju mikroflore kože i jača prirodnu odbranu kože. Inteligentna aktivna formula: njegova inovativna tekstura drugog efekta na koži može se prilagoditi različitim klimama, godišnjim dobima i tipovima kože, istovremeno sprečavajući prijanjanje nečistoća i vidno poboljšavajući izgled tena.
Koža jača svoj odbrambeni sistem. Koji  sprečava prerano starenje kože.

Ova sofisticirana krema kombinuje efikasne aktivne sastojke koji deluju u sinergiji kako bi se postigla lepa, zdrava i otporna koža koja se svakodnevno suočava sa životom u gradu. Pre i probiotici sarađuju kako bi održali mikrofloru kože u savršenoj ravnoteži. Jačaju zaštitnu funkciju kože kao fizičke prepreke protiv stresa u okruženju i gradskog načina života, delujući kao zaštitni štit. Snažna sredstva protiv zagađenja štite kožu od spoljnih agresija i bore se protiv štetnih efekata izazvanih zagađivanjem.


Biome care detox maska protiv zagađenja

Ova sofisticirana maska za lice kombinuje efikasne aktivne sastojke koji djeluju u sinergiji kako bi se postigla lepa, zdrava i otporna koža koja se svakodnevno suočava sa životom u gradu. Sa teksturama gela, pre i probioticima, anti-zagađivačem i detoksikacijom. Štiti kožu od urbanih zagađenja. Jača barijeru na koži. Promoviše kožu bez toksina. Omogućava duboku i kratkoročnu duboku hidrataciju.

Formulirano sa:

  • Bifidobacterium (probiotik) lizat
  • Dobija se iz zrna kukuruza (prebiotik)
  • Niacinamid (protiv zagađenja)
  • ekstrakt Chondrus Crispus (protiv zagađenja)

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više