Nova sofisticirana strategija hidratacije
 

 Preuzmite PDF prezentaciju
 

Nova sofisticirana strategija hidratacije kroz napredne formule koje integrišu hidratantnu
snagu Hijaluronske kiseline, inovativnu 3D Matrik tehnologiju i moćno anti-age sredstvo. Moćan ovlaživač: Reguliše transepidermalni protok vode. Ima važnu ulogu u prirodnoj rezervi vode u koži. 3D Matrik - Kompleks je formiran od matrice ili galaktomanana koji zadržava molekule saharida (šećera) hidratantne prirode koje se postepeno oslobađaju u kožu.

ACEITE DE ROSA MOSQUET

Izdvojeno iz ploda biljke šipka. Ima visok procenat polinezasićenih masnih kiselina (Linoleic i Linolenic). To su esencijalne masne kiseline, primordijalne hranljive materije u biohemijskim procesima

SILANOL

Organski silicijum je strukturna komponenta kožnog vezivnog tkiva koja učestvuje u formiranju i organizovanju ekstracelularnog matriksa.
Aktivnosti restrukturiranja organskog silikona pomažu u održavanju mehaničkih svojstava kože, kao što su elastičnost i čvrstoća.


A34P8003T krema Rich Essential Hyaluronic 200ml

Aceite de Rosa Mosquet, ulje ploda divljeg šipka, silanol, hiarulonska kiselina, vitamin E. Krema za dubinsku i intenzivnu hidrataciju.


A34P8008-maska Hyaluronic 200 ml

Savršena gel maska nove gelaste teksture, može se unositi aparativno, dubinska hidratacija i osveženje kože, vitalnost i bolji tonus.


A13P18001- Serum Hyaluronic 50 ml

Hiarulonska kiselina 85% KONCENTRAT Hiarulonska kiselina je prvenstveno prirodna supstanca, 50% njene količine se nalazi u našoj koži od ukupne količine koju imamo u našem organizmu. Ona se u našoj koži ponaša kao imaginarni magnet koji povezuje vodu, štiti kolagen i elastin vlakna.


NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više