COLLAGEN + KOLEKCIJA
 

 Preuzmite PDF prezentaciju
 

Lepota se izražava novom čvrstinom

Kolagen je osnovni stub u arhitekturi kože. Ima ključnu ulogu u strukturi,
palielina snazi i otpornosti kože: on predstavlja bazu oslonca, a samim tim i kontura i volumena. Tokom starenja smanjuje se proizvodnja kolagena, što dovodi do gubitka čvrstoće i opuštenosti kože. Pored toga, koža se brzo dehidrira i gubi mnogo elastičnosti, što rezultira manje glatkim, mekanim i toniranim tenom.

AINHOA je stvorila COLLAGEN +, učvršćujuću liniju lica protiv starenja koja ima za cilj borbu protiv gubitka čvrstoće i volumena lica uzrokovanog prolaskom vremena (starenje kože).

COLLAGEN + deluje na kožu kroz dve glavne akcije koje rade u savršenoj sinergiji:

SPOLJA donoseći kolagen sa kože spolja. UNUTRA stimuliše iznutra prirodnu proizvodnju kolagena iz same kože, glikozaminoglikane i hijaluronsku kiselinu.

Na ovaj način, COLLAGEN + daje koži novu čvrstoću, postizanje dva efekta: EFEKAT ZATEZANJA - Oporavlja izgubljenu čvrstoću s vremenom kako bise postigla glatka, tonizirana i elastičnu koža. EFEKAT BUBRENJA - Zahvaljujući snažnom redensifiing delovanju, koža se "ispunjava" iznutra, pomažući u oporavku izgubljenog volumena lica i remodeliranju ovalnog lica.


A35P2250 Collagen + firming krema 200 ml

Snažan efekat FILLING-VOLUME
Prirodno rastvorljiv kolagen prodire spolja u kožu Alga Allaria Esculenta-deluje unutar kože stimuliše stvaranje novih colagen vlakana Anti-Age fiksing krema.


A35P2260 Collagen+ firming maska 200ml

Prirodno rastvorljiv kolagen, dodaje obim i konture licu. Nanosi se na lice u tankom sloju, nakon 15-20min otklanja vodom.

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više