Specifična nega.
Koristi se kao prevencija i rešenje konkretnih problema kože. Linija sadrži proizvode koji stimulišu regeneraciju ćelija, učvršćuju kožu, hidriraju, eliminišu nečistoće, apsorbuju sunčeve zrake. Štite kožu od agresivnih uticaja spoljašnje sredine.


Piling za lice, A14P2134T 200ml

Blagi kremasti eksfoliand za kožu lica, vrata i dekoltea. Uklanja mrtve ćelije i nečistoće sa površine kože bez iritacija. Stimuliše regeneraciju ćelija. Nežna kremasta teksura. Za sve tipove kože, posebno za osetljivu.
Sastav: ekstrakt kamilice, ekstrakt lipe, hidratantni faktori, bisabol, diatomejska zemlja

Osobine: 

  • Umiruje, deluje protiv upale i omekšava, pomaže u smanjenju ožiljava i tragova. Ublažava svrab i peckanje.
  • Razmekšava, deluje protiv bora.
  • Pruža mogućnost da održi vodu u okviru korneocita, poboljšava stepen hidratacije, kao i stabilnost i fleksibilnost kože.
  • Deluje kao umirujuće sredstvo. Smanjuje iritaciju, crvenilo i neželjene reakcije na koži. Posebno se preporučuje u borbi protiv štetnog dejstva UV zračenja, mehaničkog oštećanja i gubitka zaštitnog omotača kože.
  • Ima veliki kapacitet zadržavanja vode. Podržava prevlačenje nečistoće akunulirane na koži i ostatke nečistoće, šminke i zagađenja.
     

  
Funkcija:  Piling za lice koji olakšava obnovu ćelija na površini kože, uklanja nečistoće i mrtve ćelije. Istovremeno stimuliše cirkulaciju krvi na površini. Tako koža postaje čista i spremna da primi sledeće preparate.
 
Upotreba: Nakon čišćenja i toniziranja lica, ravnomerno naneti tanak sloj proizvoda na vlažno lice. Masirati kružnim pokretima, zadržavajući se na predelima gde je koža zadebljala. Ukloniti sa velikom količinom vode.


Enzimski piling, A13P8006 50ml

Profesionalni ekfolijant koji pomaže da se uklone mrtve ćelije sa povržine rožastog sloja, zahvaljujući efektima koji potvrđuju prisustvo enzima voćnih kiselina. 


A18P2104 Ampule Colagen 5x8 ml

Morski kolagen, hirdatantni faktor. Može se jonizovati sa negativnog pola.

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više