DA LI ZNATE KO SMO MI ?

Počeli smo sa radom, sada već davne, 2001. godine. Ideja nastanka i osnivanja našeg preduzeća Primavera Nephentes bila je plasman više različitih Španskih brendova profesionalne kozmetike na tržištu tadašnje Zajednice Srbije i Crne Gore.

Zahvaljujući nama kupci su se prvi put susreli sa više španskih brendova profesionalne kozmetike.

Kroz dve decenije rada i napredovanja, sa određenim brendovima smo prestajali da sarađujemo, neki su nastavili rad na tržistu Srbije, neki ne, ali smo ostali ponosni na činjenicu da smo te brendove prvi prezentovali na našem tržištu.

Uz stalne edukacije, izlaganje na sajmovima i kongresima kozmetike, širili smo svoju bazu zadovoljnih kupaca.

Našim zalaganjem i kvalitetom naših proizvoda uskoro punimo dve decenije rada.

Ainhoa je sada naš brend po kome smo prepoznatljivi, deo proizvoda Thuya brenda kao i program maski poreklom iz Koreje.

Nadamo se da ćemo već u sledećoj deceniji rada imati i još brendova kojima ćemo pokloniti poverenje i predstaviti ih na najbolji mogući način našim kupcima.

primavera

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više