Za pigmentovane kože. Specijalno osmišljena da ujednači boju kože, davajući svetliji ton i izbegavajući prekomernu pigmentaciju.
Linija povećava osvetljenost kože i obezbeđuje ravnomernu svetlost i ton kože, izbegava neželjenu intenzivnu pigmentaciju. Istovremeno štiti od uticaja spoljašnje sredine i sunčevog zračenja, i vraća elastičnost i čvrstinu kože. Namenjena za sve tipove kože, posebno se preporučuje za preko pigmentovane kože.


Maska, A05P2162T 200ml

Emolijentna osvežavajuća maska. Uklanja mrtve ćelije, ostavljajući kožu elastičnom i zetegnutom.  Emolijentna i osvežavajuća maska. Preporučuje se za sve tipove kože, posebno za umorne i kože sa neujednačenim tenom.
Sastav: ekstrakt arbutina, A.H.A., mentol, biasabol

Osobine:

  • Depigmentacija, astrigent i antiseptik. Ekstrakuje se iz lista Uve. Blokira enzim tirozinaze, odgovornog za sintezu melanina.
  • Glikolna, limunska i mlečna kiselina. Smanjuje rožasti sloj, poboljšava izgled kože.
  • Osvežavajuće dejstvo na koži. Smanjuje masnoću i aktivira cirkulaciju krvi i limfe. Ublažava opekotine od sunca i koristi u slučaju herpesa. Aktivni lokalni analgetik.
  • Protiv upalna moć i protiv alergije. Umirujuće i omekšavajuće osobine

   
Funkcija: Uklanja mrtve ćelije, ostavljajući kožu elastičnom i zategnutom. Depigmentacioni efekat koji ostavlja svetlu kožu.
 
Upotreba: Nakon čišćenja lica, naneti tanak ravnomerni sloj preko celog lica, vrata i dekoltea. Ostaviti 15-20 minuta. Ukloniti sunđerom i vodom.
 

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više