Snažan koktel vitamina koji osvežava kožu

Stabilizovani Vitamin C, vitamin E, vitamin B3(Niacinamid), rekonstruisani Ekstrakt crvenog korala deset vitamina (A,B2,B3,B5,B7,B8,B12,C,E i F) mineralne soli kalcijum, magnezijum, kalijum, natrijum.
 

 Preuzmite PDF prezentaciju
 


Proizvodi za Revitalizujući Posvetljavajući Multivitaminski tretman

A36P2300 Bogata Multivitaminska krema 200ml

Antioksidativna i hidratantna snaga Stabilizovani Vitamin C, vitamin E, vitamin B3(Niacinamid), rekonstruisani Ekstrakt crvenog korala deset vitamina (A,B2,B3,B5,37,38,B12,C,E i F) mineralne soli kalcijum, magnezijum, kalijum, natrijum, ulje lešnika (bogata oleinskom kiselinom).


A36P2305 Multivitaminska Revitalizujuća maska 200 ml

Stabilizovani Vitamin C, kompleks B vitamina, Vitamin E. Maska se nanosi na lice i nakon 15-20minuta se ne ispira već laganom masažom unese u kožu.


A36P2306T Ultra vitaminski koncentrat 50 ml

Trenutna i intezivna hidratacija. Stabilizovani Vitamin C, Vitamin B5 Pantenol , Hiarulonska kiselina.
Ujednačava ten kože i svojom snagom dodaje infuziju vitamina.


NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više