Nova energija za vašu kožu!!!

Zahvaljujući ekstraktu kavijara ima izuzetno hranljivo i regenerativno dejstvo. U kombinaciji sa zlatnim nitima daje izuzetan lifting efekat. Poboljšava dotok kiseonika u ćelije i samim tim povećava dejstvo ostalih aktivnih materija. Stimuliše, regeneriše tkiva kože, vraća koži vitalnost i mladalački izgled. Zrela i opuštena koža. Suva i veoma suva koža kojoj je potrebna regeneracija.

Dnevno - noćna krema sa ekstraktom kavijara,A07P2005T, 200ml

Regenerativna krema koja svakodnevno priprema kožu za delotvornu borbu od negativnih uticaja spoljašnje sredine. U isto vreme vraća ravnotežu hidrolipidnog filma. Zahvaljujući specijalnom sastavu kreme koja sadrži ekstrakt kavijara i zlata poboljšava se tekstura kože. Vraća koži čvrstinu, zategnutost i mladalački izgled. Hranljiva krema. Namenjena za zrele devitalizovane kože, suve i veoma suve, kojima je potrebna dodatna regeneracija.

Sastav: kavijar, zlato, hidratantni lisosomi, shea buter, vitamin e, ulje šipka, lecitin soje, ulje makadamie, natrijum hijaluronat, liskun
 
Funkcija: Kremasta emulzija koja priprema kožu i hladi je za dnevno spoljno izlaganje, dok se oporavi faktor koji deluje kao hidro- lipidni kožni balans, nakon pada u toku dana (sunce, vetar, zagađenje, hladnoća).
 
Upotreba: Naneti tokom dana ujutru i uveče posle čišćenja i toniziranja lica, nežno masirajući vrhovima prstiju lice i vrat.

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više