Purity Ultra 124032 – Puryfing gel za čišćenje kože 200 ml

Gel za čišćenje lica sa intenzivnim učinkom pročišćavanja koji pomaže u uklanjanju kože od nečistoće i viška sebuma, pružajući veliku udobnost i dobrobit. Nakon nanošenja, koža je čista, čista i matirana, bez sjaja. Mekana i glatka.  
Ne isušuje kožu poštujući njenu hidrataciju. Bez ulja, bez sapuna.

Preporučuje se za: masnu i seborejičnu kožu. Ekstrakti belog čaja, hmelja, zelene, narandže i mladica ječma.
Savet za primenu: Ovlažite kožu, uradite nežnu masažu lica, vrata i dekoltea i uklonite je s mnogo vode.


124102 Purity Krema za seboregulaciju 200 ml

Krema za lice koja pomaže u smanjenju suvišnih masnoća i bori se protiv začepljenja pora (bubuljice, miteseri ...), pročišćavajući kožu.

Preporučuje se za: masnu i seborejicnu kožu. Ekstrakti kamilice, lešnika, kora cimeta, allantoin, mentol, eukaliptus i bizabolol.


Purity Maska za čišćenje lica 200 ml

Maska za masnu kožu sa svojstvima pročišćavanja, vlaženja i uravnoteženja. Kremna tekstura.

Preporučuje se za masnu i seboreičnu kožu. Formulirano sa ekstraktom lešnika, mentolom i ekstraktom cimeta.


Čisteći serum, A13R1862 30ml

Reguliše lučenje masnoće. Zatvara proširene pore. Regeneriše ćelije epiderma. Reguliše višak masnoće na koži. Ublažava upale i ostavlja kožu svežom. Pogodan za decu od 13-e godine.
 

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više