Krema kiseonik, A09P1883T 200ml

Nežna gel- krema. Za kože sa simptomima dehidratacije, kože kojima nedostaje tonus i vitalnost. Pakovanje 200ml.

 Sastav: shea buter, vitamin e, glikoproteini, uva i uvb filteri

Osobine:

 • Prirodni ekstrakt oraha Shea, ima emolijentna i zaštitna svojstva. Bori se protiv suvoće i ublažava crvenilo izazvano spoljnim agresijama (sunce, hladnoća, vetar).
 • Antioksidant i deluje protiv slobodnih radikala. Ublažava bore i poboljšava oporavak kože. Hidratantno dejstvo.
 • Stimuliše ćelijsko disanje, antistres efekat.
 • Štiti kožu od negativnog delovanja sunčevih zraka.
   

Funkcija:
Specijalno formulisana da se normalizuje i poboljša prirodna funkcija kože. Sadrži agense koji se bore protiv suvoće kožei agense koji formiraju zaštitni film koji se ponaša kao i komples koji favorizuje obnovu ćelija kože. Pakovanje 250ml
 
Upotreba:
Nakon čišćenja i toniziranja kože, naneti kružnim pokretima, poželjno ujutru.


Maska kiseonik, A09R1881 250ml

Osvežavajuća gel maska za kože sa simptomima dehidratacije, kože kojima nedostaje tonus i vitalnost.

Sastav: glikoproteini, hidratantni faktori, triklosan
 
Osobine:

 • Stimuliše ćelijsko disanje, antistres efekat.
 • Sastoji se od ugljenih hidrata, aminokiselina i metabolita, sa velikim kapacitetima zadržavanja vode koja se vezuje za keratin, sprečava dehidrataciju.
 • Antiseptik.
   

Funkcija:
Maska za normalizaciju. Uključena u formulaciju agenasa kvašenja, da čuva nivo vode za dobro stanje kože. Uključuje dermočisteće agense koji obezbeđuju dubinsko čišćenje kože, što povećava efikasnost sledećeg tretmana. Prisustvo oksigenskih agenasa u formulaciji poboljšava tonus i oporavak kože.
 
Upotreba:
Nakon detaljnog čišćenja lica, naneti ravnomerni sloj na lice, vrat i dekolte. Ostaviti da deluje 15-20 minuta, ukloniti sa dosta vode.


Koncentrat kiseonik, A09P1884 5x10ml

Nemasna tečnost. Za kože sa simptomima dehidratacije, kože kojima nedostaje tonus i vitalnost. Pakovanje 5x10ml.

Sastav: glikoproteini, proteini pšenice,  hidratantni faktori

Osobine:

 •  Stimuliše ćelijsko disanje, antistres efekat.
 • Oksigenativno dejstvo. Idealna niska molekularna težina, jer olakšava prodor kroz epiderm. Proteini pšenice mogu smanjiti raudražljivi efekte drugih aktivnih sastojaka. Takođe, u komunikaciji sa keratinom za kosu i kožu formira zaštitni sloj. Reguliše elastičnost kože, omekšava i štiti kožu.
 • Sastoji se od ugljenih hidrata, aminokiselina i metabolita, sa velikim kapacitetima zadržavanja vode koja se vezuje za keratin, sprečava dehidrataciju.
   

Funkcija:
Koncentrata ze lice, deluje na dubljim slojevima kože aktiviranjem metabolizma ćelija i oksidacije kožnog tkiva. Obavlja duboku regeneraciju, ostavljajući kožu glatkom , elastičnom i podmlađenom.
 
Upotreba:
Naneti na pripremljenu kožu, masažnim pokretima do upijanja.

 

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više