CANNABI7 je formulisan sa 97% sastojaka prirodnog porekla na osnovu ISO Standarda 16128 za prirodne i organske sastojke i proizvode za negu kože koji utvdjuje nivo prirodnog proizvoda.

CANNABI7 je bez THC psihoaktivnih supstanci.

7 Benefita ovog tretmana su:

  1. Ishrana
  2. Hidriranje
  3. Umirujući efekat, smanjuje eritem i iritacije
  4. Moćan anti-oxidant
  5. Regeneriše
  6. Koža dobija na mekoći i blistavosti tena
  7. Omogućuje komfor i lep osećaj kože lica.

Emulzija Cannabis 20ml

Sastav: Organsko kanabis ulje, prirodni kanabis ekstrakt, kajsija, shea butter, ulje ćilibara.


Ulje Cannabis 50ml

Sastav: Organsko kanabis ulje, ulje ćilibara, ulje badema, ulje kajsije.


Maska Cannabis 200ml

Sastav: Organsko kanabis ulje, prirodni kanabis ekstrakt, kajsija, shea butter, ulje ćilibara, glina.

NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Modeling – Peel off maske by Koreja

Modeling – Peel off maske by Koreja

24.02.2020

Koreja je zemlja koja je poznata u svetu po tome što gradi kult blistavog tena. Modeling maske koži pre svega daju blistavost, zbog svoj specijalnog sastava . Dijatomejska zemlja –Moćan prah odličan za ljudsko zdravlje a posebno dobar za kožu. Nastala je sličnim taloženjem silikata kao Zeolit , to su ostaci silikatnih algi (dijamoteja) Dodatkom ostalih aktivnih supstanci od davnina poznatih čoveku kao čestice čistog zlata , koren zivota ŽEN-ŠEN, Zeleni Čaj, Nar, Lavanda i Biserni prah - nastaje bogata infuzija u obliku maske za negu kože. Specifične po svojoj primeni jer se prah meša sa vodom i smesa se nanosi na lice i nakon 15-20 minuta se skida u jednom potezu. Ako ispod koristimo serum ili ampulu prema tipu kože imaćemo još bolji efekat.    

Pročitaj više
BIOME CARE - SOS Odbrana kože

BIOME CARE - SOS Odbrana kože

24.02.2020

Ainhoa sa linijom BIOME CARE ulazi u novu dimenziju nege kože koja deluje u tri smera: ODBRANA – Deluje kao zaštitni štit protiv štetnih zagađivača JAČANJE – Jaca prirodni sistem Samoodbrane kože Ravnoteža – Pomaže održavanju savršene ravnoteže Mikrobioma kože   Inteligentna linija BIOME CARE u borbi protiv zagađenja na bazi Probiotika

Pročitaj više
Nova internet prezentacija

Nova internet prezentacija

17.02.2020

Od 20.02.2020. godine, Primavera Nephentes, u novom dizajnu na istoj adresi. Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i kozmetiku namenjenu za kucnu negu. Od sada dostupni na svim uređajima za salone i sve one koji brinu o svom izgledu. Za blistav izgled svake žene!

Pročitaj više