Primavera Nephentes

md:peelTM TRETMANI

Otkrijte novu kožu sa zdravijim, svetlijim i podmlađenim tenom

md:ceuticalsTM predstavlja širok spektar farmaceutskih i medicinskih hemijskih pilinga koji su formulisani da koriguju glavne znake starenja koji brinu klijeneta, kao što su: fotostarenje, umoran ten, površinski ožiljci, akne, depigmentacioni poremećaji (melazma, posle upalne hiperpigmentacije, staračke fleke), seboroične i solarne keratoze, itioza, virusne bradavice, suva koža i površinske, srednje i duboke bore. Postupak hemijskog pilinga uključuje nanošenje jednog ili više sredstva za piling kože kako bi izazvao kontrolisanu povredu. Uklanjanje oštećenih i mrtvh ćelija dešava se na površini slojeva kože, da bi se podstakla dalja ćelijska regeneracija.
Formiranje novog kolagena, elastina i povećanje dermalnog volumena otkrivaju nove slojeve kože koji su mlađi, glatki sa manje bora i dishromija.

md:peelTM su testirani, pružaju neuporedive rezultate u kratkom vremenskom periodu. Od prvog tretmana postiže se značajno popravljanje kože, ali najbolji rezultati se vide posle serije pilinga. Primena md:peelTM je potpuno sigurna, dobro se podnosi i generalno ima minimalne nus pojave i nelagodnosti.

Normalizuje epidermalnu keratinizaciju, promoviše obnovu ćelija kože. Pojačavaju proces obnavljanja, ispuštajući oštećene ćelije i zamenjujući ih novim za blistavu, glađu i mekšu kožu. Značajno dermalno preuređivanje, stimuliše biosintezu dermalnih komponenti (Hijaluronska kiselina i drugi glukozaminoglikani) sa kvalitativnim poboljšanjem kolagenih i elastičnih vlakana. Koža dobija mladalački, čvršći, svežiji i blistaviji izgled.
Čisti aknozno stanje kože, umanjuje i uklanja površinske ožiljke od akni, proširene pore, hiperpigmentacije posle akni, komedogene akne, blage do umerene i teške akne vulgaris. Smanjuje i ispravlja poremećaje pigmentacije kože, staračke pege, fleke, mrlje, melazme, keratinoze i posle upalne hiperpigmentacije, vraćajući ravnomerniji ton i teksturu izgleda kože.
Poboljšava teksturu grube kože, brišući fine linije i bore. Snažna antioksidativna svojstva.

md:peelTM - salicilna 20% i salicilna 30%

Salicilna kiselina je Beta Hidroksi kiselina keratolitičkim i komedolitičkim svojstvima. Smanjuje koheziju korneocita uzrokujući eksfolijaciju mrtvih i oštećenih ćelija, kontrolisano uništavanje slojeva epiderma i naknadnu obnovu kože.

md:peelTM - glikol 35% i glikol 50%

Glikolna kiselina je derivat Alfa- Hidroksi kiseline dobijen iz šećerne trske. Njegova mala molekularna veličina olakšava bržu i dublju penetraciju kroz površinu kože poboljšavajući rezultate.

md:peelTM - mandelinska 40% i mandelinska 50%

Mandelinska kiselina je derivat Alfa- Hidroksi kiseline dobijena hidrolizom ekstrakta gorkih badema veoma efikasnog u tretmanima foto starenja kože, nepravilnih pigmentacija i akni.

md:peelTM - Modified Jessner, Salicilna 14% + Mlečna 14% + Limunska kiselina 8%

Modifikovani Jessner piling rastvor je kombinacija Salicilne kiseline 14%, Mlečne kiselina 14% i Limunske kiseline 8%.

md:peelTM - Piruvinska 40% + Mlečna kiselina10%

Piruvinska kiselina je Alfa- Keto kiselina prisutna u medu, sirćetu, jabukama i fermentisanom voću koja ima epidermalne i dermalne efekte. Uključen je u grupu pilinga srednje dubine.

md:peelTM - Azelainska 17% + Salicilna kiselina 20%

Azelainska kiselina je prirodna dikarboksilna kiselina sa moćnim bakterostatičkim, komedolitičkim, protiv upalnim, depigmentacionim i antioksidativnim svojstva što dovodi do beskrajne kože...

md:peelTM - Neutralizing Solution

Kada istekne vreme delovanja pilinga, izuzetno je važno da se neutrališe kiselina kako bi se izbeglo preterano „guljenje“ koje može nastati prekomernom dubokom penetracijom.