Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

sensitive serum

SENSITIVE

UMIRUJUĆI SERUM

 

Definicija:

   Brzo upijajuća emulzija koja pruža veliki komfor koži.

Indikacije:

   Za osetljive kože.

AKTIVNI SASTAV:

SASTAV

OSOBINE

NANOLIPIDI ANDROGRAFIS PANICULATA

Vezikule se sastoje od prirodnih fosfolipida koje u njihovoj strukturi omogućavaju apsorpciju aktivnih sastojaka, u ovom slučaju ekstrakt Andrografis panikulata, vrsta žbuna iz Tropske Azije koji ima protiv upalno, antioksidantno, antialergejsko i dejstvo protiv starenja. Dejstvo nano- lipida poboljšava stabilizaciju, bolje upijanje, prodor i širenje aktivnih sastojaka.

EKSTRAKT BELOG BORA

Prirodni antioksidans, vadi se iz drveta Norveške omorike. Veoma efikasno neutrališe slobodne radikale i deluje kao prirodni konzervans.

LIPOMOIST

Molekularni film dobijen pomoću mikrofluidnog biljnog polimera, jednog sloja koji se lako širi na epidermu, lako apsorbuje u površni sloj čak i u spinozni sloj kože. Visoko hidratantno dejstvo daje prijatan i svež osećaj na koži.

MODIFIKOVANO KUKURUZNO ULJE

Modifikovani glikol potiče od kukuruznog ulja bogatog lanolnom, oleinskom i palmitinskom kiselinom.  Ima protiv- upalno, protiv iritacije i dekongestivno dejtvo. Povećava potkožni protok krvi i eliminiše i smanjuje reakcije na koži koje su uglavnom izazvane hemijskim ili termičkim agresijama.

BISABOL

Protiv upalno dejstvo, potiče od kamilice.

STIMULEKS

Vadi se iz ostataka klijavih ječma u kombinaciji sa pažljivo odabranim delićima Shea butter-a i Argan biljnog ulja. To je idealan aktivni sastojak koji se koristi u lečenju veoma suve i osetljive kože, a posebno zaštita kože od alergijskih reakcija izazvana mnogim prirodnim i sintetičkim sastojcima prisutnim u našem okruženju.

BETAGLUKAN

Molekul velike molekularne težine koji ima iste beneficije kao higroskopna hijaluronska kiselina. Takođe stvara bio film koji obezbeđuje koži mekan i komforan osećaj, ostavljajući je glatkom kao somot.

SILANOL- SALICILAT

Deluje pritiv upala i protiv otoka. Ima hidratantna svojstva.

Funkcija:

   Deluje protiv upala i protiv otoka. Hidrira i koži pruža komfor. Smanjuje crvenilo i reaktivnost kože, povećava svoje prirodne odbrane.

Upotreba:

   Naneti serum na čisto lice, pre upotrebe drugih proizvoda. Pumpicu pritisnuti dva- tri puta i proizvod naneti na lice i vrat nežnim masažnim pokretima.

Prodajni argument:

   Serum namenjen za osetljivu kožu. Sadrži prorodne sastojke, bez alergena.

Rezultat:

   Kožu ostavlja hidriranom, mekanom, opuštenom i komfornom.

Pakovanje:

   40ml.