Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

revitalizujuća tonirana krema

KAVIJAR REVITALIZUJUĆA TONIRANA KREMA

 

 

Opis:

   Lagana emilzija koja koži pruža glatkoću, mekoću i maksimalni komfor.

 

Indikacije:

   Devitalizovane i kože kojima je potrebna regeneracija. Kavijar revitalizujuća tonirana krema je alternativa konvencionalnim sredstvima šminke. Idealan proizvod za one koji traže praktičnost dva proizvoda u jednom Krema koja takođe pruža i boju.

 

 

SASTAV

OSOBINE

EKSTRAKT KAVIJARA

Regenerativna, hidratantna I hranljiva svojstva. Daje elemente potrebne za održavanje funkcije kože i regeneraciju tkiva.

SHEA BUTER

Prirodni ekstrakt oraha Shea, ima emolijentna i zaštitna svojstva. Bori se protiv suvoće i ublažava dejstvo sunca, zahvaljujući svojim umirujućim delovanjem i omekšavanjem površine kože.

BISABOL

Deluje kao umirujuće sredstvo. Smanjuje iritaciju, crvenilo i neželjene reakcije na koži. Posebno se preporučuje u borbi protiv štetnog dejstva UV zračenja, mehaničkog oštećanja i gubitka zaštitnog omotača kože.

PANTENOL

Kozmetički sastojak koji pozitivno utiče na izgled i stanje kože. Hidrira, hrani i oporavlja kožu.

LISKUN

Reflektuje svetlo, sa optičkim efektom zlata koji ujednačava reljef kože.

UVA I UVB FILTERI

Štiti kožu od negativnog delovanja sunčevih zraka.

 

Funkcija:

   Regeneriše i hidrira u dubini, zahvaljujući svom sastavu ekstraktu kavijara. Ova  emulzija poboljšava elastičnost kože i zadržava, istovremeno, hidratantne i zaštitne mere koje čuvaju vlagu u koži, na taj način štiti od nepovoljnih uslova životne sredine koji slabe i stare koži lica. Takože uključuje kremu, koja pruža zaštitu od sunca i štetnog dejstva sunčevog zračenja.

 

Upotreba:

   Naneti na lice i vrat, kao hidratantnu osnovu, uz nežno masiranje nakon čišćenja i toniranja kože.

 

Pakovanje:

   50ml.