Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

lifting krema protiv bora

LIFTING KREMA PROTIV BORA

 

Definicija: Osvežavajuća, brzo upijajuća emulzija sa moćnim antioksidantom koji sprečava prerano starenje. Sadrži sastojke sa zatezajućim i obnavljajućim efektom.

 

Indikacije: Za smanjenje bora u predelu oko očiju.

 

AKTIVNI SASTOJCI

OSOBINE

Ulje morske lavande

Za brzo zatezanje lica i uklanjanje bora. Ima sposobnost da opusti nepokretne linije izražavanja kroz reverzibilnu inhibiciju mišićne kontrakcije. Ova imobilizacija bora je neophodna za rekonstrukciju epiderma, ima sposobnost podele keratinocitai proizvodnju i sinteza proteina.
Ukratko, opuštanjem bora dovodi do trenutnog dejstva protiv starenja, a rekonstrukcijom epiderma da ojača.

Lipochroman- 6

Je antioksidant koji štiti ćelije od reaktivnih vrsta i slobodnih radikala odgovornih za različite mehanizme koji ubrzavaju starenje kože. Dizajniran je da uhvati obe vrste radikala i spreči njihov negativan uticaj na prerano starenje i štiti ćelije od trajnih oštećenja, kao što su sturkturne promene proteina, inhibicija aktivnosti enzima i mešanja funkcije ćelijske regulacije.

Dermochlorella

Zelena mikroalga, ekstrakt bogat proteinima i amonokiselinama, ima posebno zaštitno dejstvo krhke kože oko očiju. Poboljšava ekstracelularni matriks stimulišući sintezu  kolagena, sprečava kolagenazu i elastazu.
Takođe je pokazao svoju sposobnost u smanjenju intenziteta boje tamnih krugova oko očiju.

Silanol- Manurat

Je sastavni deo vezivnog tkiva. Ima pozitivno dejstvo na na dubinsku hidrataciju tkiva, učvršćujući efekat, aktivira sintezu kolagena i elastina, smanjuje upalu, eritem i otok.

Trehalosa

Deluje kao prirodni zaštitnik. Zadržava hidrataciju, sprečava degradaciju proteina i masnih kiselina.

 

Funkcija: Hidrira i učvršćuje, aktivira sintezu kolagena i elastina. Antioksidant koji sprečava prerano starenje kože, smanjuje tamne kolutove oko očiju. Ima lifting efekat, tretira bore i fine linije, štiti kožu od spoljašnjih faktora.

 

Upotreba: Naneti ujutru i/ili uveče na regiju oko oka, nežno masirajući ili blago tapkajući dok ne upije.

 

Prodajni argument: Brzo upijajuća emulzija sa višenamenskim dejstvom. Smanjuje tamne kolutove oko očiju, nadutost i štiti od spoljnih faktora.

Sprečava prerano starenje kože i deluje na bore.

 

Rezultat: Područje oko očiju sačuvaće svež, blistav i svetliji izgled.

 

Pakovanje: 25ml.