Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

krema protiv tamnih kolutova

KREMA PROTIV NADUTOSTI I TAMNIH KOLUTOVA

 

Indikacije: Brzo upijajuća emulzija sa tetrapeptidima u kombinaciji sa nekoliko vrsta crvenih i zelenih mikroalgi, drenira i redukuje cirkulaciju u predelu oko očiju.

 

Indikacije: Za redukciju naditosti i tamnih kolutova u predelu oko očiju.

 

AKTIVNI SASTOJCI

OSOBINE

Eyeseryl

Tetapeptid koji je dokazao da ima efekat u smanjivanju nadutosti i tamnih kolutova oko očiju. Ima efekat dreniranja, protiv otoka, povećava elastičnost i glatkoću kože.

Palmaria palmata

Crvena alga koja povećava mikrocirkulaciju kože omogućavajući drenažu od toksina i drugih ćelijskih ostataka koji su odgovorni za kongestiju predela oko očiju.

Dermochlorella

 Zelena mikroalga, ekstrakt bogat proteinima i amonokiselinama, ima posebno zaštitno dejstvo krhke kože oko očiju. Poboljšava ekstracelularni matriks stimulišući sintezu  kolagena, sprečava kolagenazu i elastazu.
Takođe je pokazao svoju sposobnost u smanjenju intenziteta boje tamnih krugova oko očiju.

Redulite

Aktivni sastojak protiv zadržavanja vode zasnovan na sinergičnoj kombinaciji fitokozmetičkih aktivnosti diuretika starijih ekstrakata i osmostke aktivacije poliakrilski gliceril gel. Rešava problem zadržavanja vode u hipodermalnom masnom tkivu, ojačavajući drenažu, izbacuje vodu kako bi se što bolje poboljšala struktura tkiva. Pomaže tkivu da dugo ostane oslobođeno od vode, toksina i poboljšava metabolizam lipolize.

 

Funkcija: Protiv nadutosti i tamnih kolutova. Poboljšava mikrocirkulaciju kože, povećava elastičnost kože, vlaži i stimuluše sintezu kolagena.

 

Upotreba:  Naneti svako jutro i/ili veče kružnim pokretima dok ne upije.

 

Prodajni argument: Bogata formula koja štiti i brine o delikatnim delovima kože kao što je područje oko očiju. Brzo upijajuća emulzija.

Sadrži tetrapeptide morskog porekla koji se bore protiv tamnih kolutova i nadutosti oko očiju, dajući mekoću i elastičnost.

 

Rezultati: Oči su opuštene, koža je ishidrirana i zaštićena za blistav i svetliji

izgled.

 

Pakovanje: 25ml.