Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

aquasphera intenzivnohidratantna krema

AQUASPHERA

INTENZIVNO HIDRATANTNA NOĆNA KREMA

 

Definicija:

   Hranljiva emulzija.

 

Indikacije:

   Suva koža.

 

Aktivni sastav:

SASTAV

OSOBINE

PEELMOIST

Molekularni film posebno dizajniran za postizanje optimalnog oslobađanja papaina, proteolitičkih enzima  koji selektivno ruši korneodesmosomalnu vezu oštećenih ili mrtvih ćelija. To sprečava suvoću i grubost kože, poboljšava deskvamaciju.To povećava ukupnu hidrataciju kože držeći epidermalnu prirodnu barijeru funkcija zahvaljujući jedinstvenom kompleksu/ Prirodni faktor hidratacije/. U Peelmoist papin - enzim izdvojen iz prirodnog Papaje tropskog voća koji pruža blagi efekat enzimskog pilinga tokom noći. Rad u kombinaciji sa/ priridno hidratantnim faktorima/ sinergija je toliko efikasna i oba sastojka pozitivnog efekta se umnožavaju.

NATRIJUM- HIJALURONAT male molekularne mase

Zahvaljujući malim dimenzijama u stanju je da prodre duboko u kožu. Ubrzava sintezu makromolekula koja je predhodnica u povećanju fleksibilnosti.

ESTRI JOJOBE

Dolazi iz prirodnog žbuna ulja od semenki, jojoba ima moćno emolijentno dejstvo koje povećava vlažnost izbegavajući suvoću.

HOLESTEROL

Veoma je bitan za prirodnu barijeru kože u optimalnim uslovima. Kada je reč o zreloj koži, gubitak holesterola će učiniti vidljivim  starenje kože. Podrška holesterola u formuli će definitivno vratiti lipidnu ravnotežu koja se bori protiv starenja kože.

Funkcija:

   To čini mekani enzimski piling čineći ritam obnove kože rožastog ekstrakta. Vlaži i čuva prirodnu barijeru kože u optimalnim uslovima. Povećava elastičnost kože i smanjuje bore.

 

Upotreba:

   Naneti noću posle čišćenja, laganim masažnim pokretima dok ne upije.

 

Pakovanje:

   80ml.