Molimo Vas instalirajte ili ukljuиite flash plugin

Prijava za članove Nephentes grupe

korisničko ime:

 

Novosti

Pogledajte kompletnu ponudu kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i preparate i dekorativnu kozmetiku namenjenu za kucnu negu.

DETALJNIJE »

 

Facebook

aquasphera intenzivno hidratantni serum

INTENZIVNO HIDRATANTNI SERUM

 

 

Definicija:

   Svež, brzo upijajući serum koji ostavlja svilenkasti film na koži.

 

Indikacije:

   Suva koža.

 

Aktivni sastav:

SASTAV

OSOBINE

NATRIJUM- HIJALURONAT male molekularne mase

Zahvaljujući malim dimenzijama u stanju je da prodre duboko u kožu. Ubrzava sintezu makromolekula koja je predhodnica u povećanju fleksibilnosti.

PENTAVIN

Jedinstveni aktivni sastojak koji reguliše proces hidratacije kože i zadržavanje vode. Njegov sastav je veoma sličan delićima prirodnih ugljenih hidrata koji se nalaze na rožastom sloju kože čoveka. Deluje kao regulator vlage na koži koji ima veliki kapacitet da zadrži vodu što joj daje dodatni hidratantni dugotrajni efekat.

KANOLA ULJE

Prirodno umirujuće tečno sredstvo protiv crvenila. Ima visok sadržaj tokoferola i fitoesterola. Smanjuje stres kože izazvan UV zracima i zagadjenjem životne sredine.

MEADOWFOAM ULJE

Veoma bogat dugi lanac masnih kiselina koji u osnovi povećava prirodnu barijeru kože i izbegava transepidermalno isparavanje.

 

Funkcija:

   Zbog visokog sadržaja hijalurona hidrira kožu i dubinski smanjuje bore i povećava elastičnost kože. Reguliše vlažnost kože zahvaljujući svom “dugotrajnom” hidratantnom efektu povećanja, brani kožu od okolnih agresija.

 

Upotreba:

   Naneti ujutru posle čišćenja, laganim masažnim pokretima po celom licu. Nakon toga naneti Aquashera Superhidratantnu zaštitnu kremu.

Može da se koristi i kao jedan proizvod ujutru i uveče.

 

Rezultat:

   Mekana, zaštićena i nahranjena koža za nekoliko sekundi.

 

Pakovanje:

   50ml.